Alternatieve kattenhotels

Helaas heeft Kattenhotel Cats Only vanaf 2022 haar deuren gesloten. Gelukkig heb ik met de bouw van dit unieke kattenhotel in Nederland verschillende collega's 'aan kunnen steken' waardoor er gelukkig steeds meer kattenhotels met dit concept opduiken. Omdat ik weet hoe moeilijk het is om deze speldjes in de hooiberg te vinden en omdat ik je niet met lege handen achter wil laten wil ik je graag verder helpen met wat collega kattenhotels. Deze bieden ook enkel en alleen voor katten zorgen en prive huisvesting aanbieden (niet in kleine hokjes maar in ruime verblijven). Al deze collega's ken ik persoonlijk en ik weet zeker dat je kat(jes) hier in goede handen zijn. 

Kattenhotels

Al deze collega's ken ik persoonlijk en ik weet zeker dat je kat(jes) hier in goede handen zijn. Mocht er niemand in het lijstje staan waar jij je fijn bij voelt kijk dan vooral een op de pagina van onze brancheorganisatie. Hier vind je alle aangesloten dierenpensions en kun je ook gelijk de beschikbaarheid checken. Ga naar de pagina van de Dibevo Huisdierenspecialist. 

Bij deze wil ik nog 1 keer de kans grijpen om je te bedanken voor je vertrouwen in de afgelopen jaren en wie weet zien we elkaar nog eens in de kattentrimsalon.

Groetjes Wendy