kattentrimster Annette

Ik ben Annette Gasseling en ik woon met mijn man in Bosschenhoofd. Wij wonen hier met onze 9 katten (8 Maine Coons en 1 Noorse Boskat). Oké, het was natuurlijk nooit de bedoeling zoveel katten bij elkaar te hebben, maar ooit begon het natuurlijk ook maar met 1. Nou ja, ik 1 en mijn man (toen waren wij nog geen partners) ook 1. Als snel had ik er 3 en hij ook. We hebben beide een kat van een zelfde cattery en die grapte nog: ‘Jeeeee, als jullie gaan samenwonen, hebben jullie er 6’, waarop wij reageerden dat we nooit zouden gaan samenwonen. Inmiddels zijn we al een paar jaar getrouwd☺ en zijn we 3 katten rijker.

Omscholen van juf naar trimster 

Een paar jaar geleden ben ik me gaan omscholen, want juf zijn was leuk, maar kattentrimmer worden was helemaal het einde! In eerste instantie wilde ik gewoon de vachten van mijn eigen katten goed bij kunnen houden en ging op zoek naar de geschikte opleiding. Het duurde even voordat ik vond waar ik helemaal achter kon staan; Ik was heel blij dat Wendy met de opleiding van Cats Class kwam waar ik helemaal blij van werd. Ik vond de opleiding zo ontzettend leuk, dat ik het groter begon te zien; ik wilde echt een kat- en vachtvriendelijk trimmer worden! Dus, heb ik bij haar de opleiding gevolgd en afgerond en heb ik mijn eigen trimsalon laten bouwen. Inmiddels werk ik nog maar 2 dagen in het onderwijs en ben ik de andere dagen beschikbaar voor de katten.

Benieuwd naar mijn eigen salon? Bezoek de website van Kattentrimsalon Purr & fur. 

Aan het werk bij Cats Only 

En nu nog een nieuwe stap genomen, eentje waar ik helemaal enthousiast over ben! Vanaf februari 2023 ben ik namelijk 1 dag per week te vinden bij Cats Only! Als ZZP’er trim ik daar katten voor Wendy en zal ik ook haar studenten van Cats Class gaan begeleiden (dit moet helemaal goed gaan; ik ben tenslotte kattentrimmer én juf ;).

De dag dat ik bij Cats Only ben, zal iedere week wisselen. In principe werk ik van woensdag t/m zaterdag als kattentrimmer en zal steeds op 1 van die dagen in Gemert zijn. Af en toe kan het voorkomen dat ik op een maandag of dinsdag beschikbaar ben, maar dat zou alleen tijdens schoolvakanties zijn.

Ik heb er ontzettend veel zin in, want wat is er nou leuker dan nog meer te doen van waar je hart ligt? 

Groetjes Annette