Annuleringsservice

Help, ik moet onverhoopt de vakantie van de kat annuleren!!! 

Hoe vervelend is het wanneer je onverhoopt je vakantie moet annuleren. Gelukkig zijn daar in vakantieland speciale annuleringsverzekeringen voor. Helaas dekken deze verzekeringen niet de kosten van het kattenhotel waardoor je alsnog financiële schade lijdt. Natuurlijk hebben wij een annuleringsregeling, volgens de algemene voorwaarden die wij hanteren, maar ondanks dat annuleren tot 2 maanden van tevoren vrijwel kosteloos mogelijk is is zelfs deze termijn niet voor alle annuleringen haalbaar. Hoe graag we het ook zouden willen om wat coulanter met deze regels om te gaan, het kan simpelweg niet. Aangezien wij maar een klein kattenhotel met prive-huisvesting hebben lijden wij meteen financiële schade wanneer er een boeking op korte termijn wordt geannuleerd. Er is immers al NEE verkocht voor de door jou gereserveerde kamer en de kans dat het lukt om een dergelijk 'gat' te vullen is minimaal. Om dit probleem voor beide partijen op te lossen bieden wij daarom nu naast de vaste annuleringsregeling een extra annuleringsservice aan. 

Twee goede redenen om gebruik te maken van onze annuleringsservice. 

  • Zodat jij geen financiële schade wilt lijden, mocht jouw vakantie onverhoopt niet door kunnen gaan.
  • Zodat je de niet gebruikte dagen vergoed krijgt wanneer je je vakantie moet afbreken.

Wanneer kun je gebruik maken van deze service? 
Bij het afsluiten van deze service kun je ten allen tijden annuleren zonder overleg van welk materiaal dan ook. Of het nu ziekte of overlijden van jezelf, een familielid of de kat is, een negatief reisadvies maar ook wanneer je kat vlak voor je vakantie de benen neemt. Zelfs wanneer die lieve buurvrouw op de hoek zich toch heeft bedacht en voorstelt om op Minoes te passen kan je gebruik maken van deze extra service. Daarnaast kun je zelfs wanneer je kat al op vakantie is bij ons nog gebruik maken van deze service. Stel: Je bent op vakantie en je moet naar huis komen wegens ziekte van een familielid, of je bent weggeregend op de camping. Ook in deze gevallen is het mogelijk om restitutie te ontvangen van de teveel geboekte dagen. 

Wat dekt deze service? 
Wanneer je de vakantie annuleert ontvang je de kosten van de geannuleerde dagen minus de administratiekosten van € 25,- per kat retour op je bankrekening. Het spreekt voor zich dat de kosten van de annuleringsservice dus nooit terug te vorderen zijn. 

Hoe sluit ik deze service af? 
Onderaan het reserveringsformulier vind je de knop 'Ik wil gebruik maken van de annuleringsservice' klik deze aan zodat deze direct in de boeking en de factuur verwerkt wordt. Ben je dit vergeten? Neem dan binnen 7 dagen na het boeken contact met ons op zodat wij de annuleringsservice alsnog in de boeking kunnen verwerken. 

Boek nu een kamer met een annuleringsservice! 


Wat kost deze extra service?
Voor de annuleringsservice rekenen wij 10% van de boekingskosten. 

Hoe kan ik annuleren?
Annuleren kan via een telefoontje naar Cats Only via 06-12087911. Zorg dat je dit minimaal 24 uur voor de brengdag doet, zodat je ons niet voor niets laat wachten op een gast die niet komt. Natuurlijk geldt hoe eerder hoe beter. 

Kom je onverhoopt eerder naar huis neem ook dan via een email of telefoontje contact met ons op zodat we een nieuwe ophaaldag en -tijd af kunnen spreken. En zodat de factuur aangepast kan worden.