Blog

jan 24, 2021 |
Kattenhotel, In de Pers,  |
Wendy

Artikel voor het Dibevo vakblad editie 1-2021 door Wendy Govers - van Thiel

Zonder klanten geen bedrijf. Daarom is het maar al te belangrijk om veel in je klanten te investeren. In tijd en aandacht, maar ook op andere manieren. Zo staat er voor mij dit jaar een cursus Engels op de agenda. Waarom? Nou, de reden is heel simpel.

nov 29, 2020 |
Kattenhotel,  |
Wendy

Afgelopen weken stonden in het teken van het herplaatsen van 2 van mijn hotelgasten. Niet alleen ik was er druk mee maar ook al mijn Facebook en Instagram fans. Rain en Sunshine stolen de harten van al mijn bezoekers en fans en iedereen leefde met ze mee. Een oproepje voor een gouden mandje wat ik postte werd meer dan 280 keer gedeeld in 1 dag tijd en uiteindelijk is het dan toch gelukt. 8 maanden na aankomst in Nederland vond dit Omaanse duo een fijn huisje.

Maar hoe zit dat nou, waarom logeren er Omaanse herplaatsers bij jou in het kattenhotel? En hoezo komen er überhaupt katten uit Oman naar Nederland? Deze vragen kreeg ik vaak de laatste weken daarom neem ik je in dit blog mee in het hoe wat en waarom.

nov 15, 2020 |
Kattenhotel, In de Pers,  |
Wendy

Eigen column - 'Belevenissen uit het dierenpension' van Wendy Govers - van Thiel voor het Dibevo vakblad. Editie 6-2020

Na de toch nog redelijke zomerpiek, hopen veel dierenpensions ook op een piekje in de herfstvakantie om het jaar dan af te sluiten met een flinke piek rondom de feestdagen. Een vol hotel zou heerlijk zijn, al blijft het een uitdaging dit te combineren met alle verplichte etentjes in de feestdagentijd. Of ben ik de enige die dat vindt?

okt 11, 2020 |
Kattenhotel, In de Pers,  |
Wendy

Artikel voor het Dibevo vakblad door Wendy Govers - van Thiel Editie 5-2020

Soms heb je net even dat zetje nodig. Je twijfelt al dagen, weken of misschien wel jaren en toch doe je het niet. Waarom niet? Omdat je bang bent voor wat anderen ervan vinden. Of dat je anderen ermee tot last bent. Herkenbaar, of toch niet? Dan geef ik je graag een voorbeeld. 

 

jul 12, 2020 |
Kattenhotel, In de Pers,  |
Wendy

Eigen column - 'Belevenissen uit het dierenpension' van Wendy Govers - van Thiel voor het Dibevo vakblad. Editie 4 - 2020

Hoe begin je een kattenhotel? Je zet je missie en visie op een rijtje, verzint een werkwijze, kijkt wat je budget is en past daar het maximum aantal katten­kamers op aan. Tenminste, zo ging het er bij ons vijf jaar geleden aan toe. 

mei 31, 2020 |
Kattenhotel, Vachtverzorging voor katten, Diverse,  |
Wendy

Eigen column - 'Belevenissen uit het dierenpension' van Wendy Govers - van Thiel voor het Dibevo vakblad. Editie 3 - 2020

Van de ene op de andere dag een leeg hotel. Ik hoef je niet uit te leggen hoe dat voelt, want we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Maar ja, wat dan? Als ondernemer doen wij niets liever dan … Juist: ondernemen. En dus niet stilzitten, duimen en hopen dat het snel weer goed gaat. 

mei 17, 2020 |
Kattenhotel, Vachtverzorging voor katten, In de Pers,  |
Wendy

Interview met Wendy Govers - van Thiel door Arrianne Liefrink van Voer voor katten. Gepubliceerd in online magazine de Carnivoor 

Wie?  Wendy Govers –van Thiel
Bedrijf?  Cats Only Kattenhotel & Katsalon
Waar?  Broekkantseweg 15 in Gemert
Je eerste huisdier?  Hond Astor (zie foto klik hier voor het originele artikel)
Een hond of een kat?  Hond
Wat is je lievelingskat?  Jenny (Die ook op de kaft van m’n boek staat)

mei 10, 2020 |
Kattenhotel,  |
Wendy

Corona gooit roet in het eten voor onze verre reizen van deze zomer. Alle reizen staan op losse schroeven waardoor menigeen eieren voor zijn geld kiest en voor zekerheid gaat. De vakantieplannen voor een reis naar Spanje, Italië of misschien wel Zuid-Afrika wordt omgeruild naar een tripje naar Zeeland, Texel of wellicht de bosrijke Veluwe. 

Ergens toch wel fijn zo’n vakantie om de hoek want dan kan je kat gewoon mee. Zo hoeft er geen kattenpension geregeld te worden. Of is het niet nodig om de buurvrouw te vragen en beter nog heb je ook niet het risico dat de oppas ineens afzegt net voor de vakantie. Maar is het wel zo ideaal om je kat mee te nemen op reis? De voordelen zijn duidelijk maar over de nadelen wordt vaak te weinig nagedacht. Daarom verzamel ik in dit blog een lijstje met nadelen welke mij ter ore zijn gekomen van mijn klanten uit het kattenhotel.

apr 26, 2020 |
Kattenhotel, In de Pers,  |
Wendy

Artikel door Wendy Govers - van Thiel voor het ABHB trimmagazine editie 2 - 2020

Volle agenda’s: hondentrimmers weten er alles van. Vooral vlak voor de kerst- en zomervakantie lopen trimagenda’s zo vol dat klanten pas na enkele weken tot zelfs maanden een nieuwe afspraak kunnen maken. Ook in de kattentrimsalon hebben we zulke pieken. Aan het einde van de winter is er altijd zo’n piek. De wintervacht is op en vliegt in de klit waar je bij staat. Een oplettende eigenaar komt zelf een heel eind in het onderhoud, maar in veel gevallen is er toch een professional nodig om de vervilte vachten weer op de goede weg te zetten.  

apr 19, 2020 |
Kattenhotel, In de Pers,  |
Wendy

Eigen column - 'Belevenissen uit het dierenpension' van Wendy Govers - van Thiel voor het Dibevo vakblad. Editie 2 - 2020

Je bedrijf ziet er top uit en je bijpassende website geeft dit perfect weer. Maar hoe zorg je er nou voor dat je website gezien wordt? Je website is immers de plek die nieuwe klanten een zetje geeft om contact op te nemen met jou voor een eerste kennismaking. Wanneer jouw toekomstige klant je zoekt op Google zou het mooi zijn als jouw pension te zien is op pagina 1 hoe hoger hoe beter. Maar ja, jouw pension is niet de enige dus hoe zorg je ervoor?

apr 12, 2020 |
Kattenhotel, Katvriendelijke inrichting, Gastblog,  |
Wendy

Gastblog door Petrebels

Met zo veel keuze aan krabpalen is het een hele opgave om door de bomen het bos te zien.
Hoe weet ik of een krabpaal geschikt is voor mijn kat? En waar moet ik op letten? 
Het antwoord is simpeler dan je denkt, en daar helpen wij je graag bij!

mrt 15, 2020 |
Kattenhotel, Gezondheid, Vachtverzorging voor katten, Cursus en bijscholing, Diverse, Thuis bij Cats Only...,  |
Wendy