Kattentrimsalon

Een slechte vacht = een ongelukkige kat

De vacht is de spiegel van gezondheid. Want aan de vacht van een kat kun je zien hoe de kat in zijn vel zit. En een slechte vacht betekent dat een kat niet happy is. Een goede verzorging van de vacht is dus erg belangrijk. En waarschijnlijk doe je er thuis alles aan, maar zit je vaak letterlijk en figuurlijk met je handen in het haar. 

  • Kam jij jouw kat iedere dag en krijgt hij toch klitten?
  • Zit de vacht van je kat zomaar ineens in de vilt?
  • Heeft jouw kat een vieze of vettige vacht?
  • Word jij gek van de rondvliegende kattenharen?
  • Wil jij de vachtverzorging van jouw kat even aan een professional overlaten?

" Dan ben je bij Cats Only Kattentrimsalon aan het juiste adres! "

 

Direct afspraak maken

Bij Cats Only Kattentrimsalon hebben we de oplossing voor al deze problemen. Ook keer je met een goed advies weer huiswaarts. Hierdoor blijft een nieuw bezoekje aan de trimsalon hopelijk (lange tijd) uit.
Onthoud echter één ding:

Je belt niet snel te vroeg, maar algauw te laat.

In de Cats Only Kattentrimsalon trimmen wij op een niet invasieve manier. Dit wil zeggen dat we katvriendelijk en vachtsparend werken. Dit betekent dat we niet zomaar lukraak gaan ontwollen, plukken of scheren. Benieuwd waarom? Lees dan eens verder in de blogs of klik eens op het vergrootglas rechts bovenin de pagina. Zoek vooral eens op: Vacht, rui, scheren, wintervacht of narcose.

Wij bieden trimbehandelingen aan voor alle soorten, maten en rassen katten. Alle katten zijn welkom hoe leuk of verschrikkelijk ze een trimbeurt ook vinden. Met enige creativiteit van onze kant is er voor (bijna) iedere poes een manier te vinden om de trimbeurt toch gezellig te houden.

Om ervoor te zorgen dat je kat met een klitvrije vacht naar huis gaat en geen hekel aan de kattentrimsalon krijgt, nemen we de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • De kattentrimsalon is volledig hondvrij, dus ook zonder hondengeur.
  • Wij werken in alle rust, één-op-één en alleen op afspraak.
  • De eigenaar mag bij de trimbeurt blijven.
  • De kat mag op zijn eigen vertrouwde kleedje op tafel plaatsnemen. Daarnaast gebruiken wij essentiële oliën om extra rust te geven. 
  • En het allerbelangrijkste: we werken met katvriendelijke technieken zonder dwangmiddelen.

Maak kennis met de kattentrimster

'Ik ben Annette Gasseling en ik woon met mijn man in Bosschenhoofd. Wij wonen hier met onze 9 katten (8 Maine Coons en 1 Noorse Boskat). 

Een paar jaar geleden ben ik me gaan omscholen, want juf op een basisschool zijn was leuk, maar kattentrimmer worden was helemaal het einde! In eerste instantie wilde ik gewoon de vachten van mijn eigen katten goed bij kunnen houden en ging op zoek naar de geschikte opleiding. Het duurde even voordat ik vond waar ik helemaal achter kon staan; Ik was heel blij dat Wendy met vakopleiding van Cats Class kwam waar ik helemaal blij van werd. Ik vond de opleiding zo ontzettend leuk, dat ik het groter begon te zien; ik wilde echt een kat- en vachtvriendelijk trimmer worden! Dus, heb ik bij haar de opleiding gevolgd en afgerond en heb ik mijn eigen trimsalon laten bouwen. Inmiddels werk ik nog maar 2 dagen in het onderwijs en ben ik de andere dagen beschikbaar voor de katten.

Vanaf februari 2023 ben ik 1 dag per week te vinden bij Cats Only kattentrimsalon! Ik trim daar katten voor Wendy en zal ik ook haar studenten van de vakopleiding van Cats Class gaan begeleiden.'

Maak gelijk een afspraak bij Annette 

Wil je graag leren hoe jij de vacht van je kat zelf kunt onderhouden?Koop dan nu het boek: 'Klitvrije kat, zo doe je dat! Een complete handleiding voor een prachtvacht' en leer hoe jij zelfstandig de vacht van je kat onder controle kunt houden. 

Benieuwd naar het boek? Bekijk hier alvast het inkijkexemplaar! 

Of schrijf je in voor de workshop: 'Trim je eigen kat' of de kittenworkshop. Bij beide ga je zelfstandig aan de slag om te leren hoe jij de vacht van jouw kat of kitten klitvrij kunt houden, en een bezoekje aan onze trimsalon kunt voorkomen. 

Ga direct naar de webshop om de diverse mogelijkheden te bekijken! 

 


Liever een trimafspraak bij je thuis? 

Collega trimster Desiree de Rue van Perfectekat.nl heeft hiervan een mooi lijstje gemaakt met collega kattentrimmers die allen werken als wij doen, op een kat,- huid- en vachtvriendelijke manier. Wij verwijzen je dan ook graag door naar deze pagina. 

Zoek een kattentrimmer bij jou in de buurt 


'Voor iedere kat een aanpak op maat, dat is wat telt!'

Nog meer vragen?

Heb je nog meer vragen na het lezen van deze pagina? Neem dan eens een kijkje bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we beantwoorden hem graag voor je. 

Neem contact met ons op