365 DAGEN PER JAAR DIERENDAG BIJ CATS ONLY KATTENHOTEL & KATSALON

Katten worden graag verwend. Maar het baasje wil ook weleens op vakantie, de badkamer verbouwen of een weekendje weg. In het kattenhotel van Cats Only in het Brabantse Gemert worden katten elke dag van het jaar volledig in de watten gelegd. Zo hebben de katten van zwemster Ranomi Kromowidjojo tijdens het WK en de Olympische Spelen een heerlijke tijd gehad in Gemert. Met ruime kamers, prachtige uitzichten en deskundige verzorging voelen de meeste katten zich thuis. Een fijn gevoel voor je kat én voor jou als baasje.

Op Dierendag zet mening dierenliefhebber zijn huisdier graag eens extra in het zonnetje. Maar een speciale verwennerij op één dag is niet aan katten besteed, een kat wil graag 365 dagen per jaar verwend worden door haar personeel. Cats Only speelt hier goed op in en verwend de katten het hele jaar door!

Kleinschalig kattenhotel
Cats Only is een exclusief kattenhotel en trimsalon in het Brabantse buitengebied. Als gediplomeerd dierverzorger en gespecialiseerd kattentrimster weet eigenaresse Wendy Govers- van Thiel precies wat katten nodig hebben: rust, een natuurlijke omgeving en zoveel mogelijk routine. Zeker als ze in een vreemde omgeving zijn. Cats Only beschikt over ruim opgezette privé-kamers, de meeste zelfs met tuin waar ze heerlijk kunnen ravotten, luieren en slapen, precies zoals ze thuis zouden doen. Nieuw zijn de extra grote zolderkamers voor binnenkatten. Deze kamers hebben een heerlijke relaxplek voor het raam met uitzicht over het terrein. Om katten op hun gemak te stellen kunnen baasjes het voer, de mandjes, borstels en speeltjes meegeven van thuis, zodat de kat de geur herkent en zich sneller op zijn gemak zal voelen. En ben je benieuwd hoe het met je kat gaat in het kattenhotel? Wendy houdt je graag op de hoogte met updates via WhatsApp.

Professionele trimsalon
Voor de gezondheid van een kat is een goede vachtverzorging essentieel. Vanuit haar jarenlange ervaring biedt Wendy professionele trimbehandelingen aan voor katten die dit zelf niet meer kunnen. Hierbij wordt goed gekeken naar het karakter en de conditie van het dier. In de Katsalon van Cats Only worden katten getrimd op een niet-invasieve wijze. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschermende factoren van de huid en vacht; zo behoudt de vacht zijn natuurlijke conditie en wordt het welzijn van het dier nauwlettend in de gaten gehouden.

Over Cats Only
Je koopt iets lekkers speciaal voor je kat en verwacht dat hij dolblij zal zijn, maar hij ruikt er eens aan, loopt er omheen en haalt er zijn neus voor op. Herkenbaar? Een kat verwennen met iets nieuws is niet makkelijk. Katten houden van een vaste dagindeling en zo weinig mogelijk verandering. Dat maakt het als baasje niet eenvoudig om je kat ergens anders onder te brengen als dat nodig is. Maar soms kun je niet anders: tijdens een vakantie, een verhuizing of een verblijf in het ziekenhuis bijvoorbeeld. Gelukkig kunnen katten genieten van een onbezorgde vakantie bij Cats Only Kattenhotel & Katsalon in Gemert. Hier wordt elke gast liefdevol ontvangen en deskundig verzorgd. Precies wat katten en hun baasjes af en toe nodig hebben!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie / niet voor publicatie:

Download direct de afbeeldingen in Hoge Resolutie uit de Beeldbank van Perswereld (maak hiervoor eenmalig een account aan). Bekijk het persbericht online op onze website.

Voor meer informatie of interview aanvragen, kunt u contact opnemen met Elsbeth Langendonk (06-42245473 of elangendonk@pers-wereld.nl).

Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren. Graag vermelden bij publicatie: Cats Only Kattenhotel & Katsalon – www.cats-only.nl.