Nieuwegein, 7 mei 2019 door Perswereld

Na het overweldigende succes van het e-book komt er nu een papieren versie van het boek. Met de tips in het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’ worden pijnlijke klitten in de vacht van de kat voorkomen, ontstaat er een betere band tussen kat en baasje en hoeft het dier minder vaak naar de trimsalon.

Drievoudig Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo heeft het voorwoord geschreven van het nieuwe boek. Haar katten, Maine Coons Mushi en Sunny, zijn vaste klanten van de trimsalon en het kattenhotel. Het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’ wordt op 10 juni gepresenteerd, tijdens de open dag van Cats Only Kattenhotel & Katsalon.

Vachtproblemen oplossen en voorkomen
Het boek is geschreven voor elke katteneigenaar die graag het allerbeste wil voor zijn kat. Of je kat nu vachtproblemen heeft of je wilt deze juist voorkomen, het boek staat bomvol slimme tips en handige weetjes. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod: kattengedrag, de vachtgroeicyclus, hoe je de oorzaak van klitten achterhaalt, welke materialen je juist wel en niet moet gebruiken, hoe seizoenen invloed hebben op vachtproblemen en natuurlijk wat je kunt doen om vachtproblemen op te lossen en te voorkomen.

Boeklancering en Open dag
De feestelijke boeklancering vindt plaats op 10 juni a.s. tijdens de open dag van Cats Only Kattenhotel en Katsalon. Deze dag zijn er lezingen te volgen waarbij je nóg meer kunt leren over het preventief klitvrij houden van je kat. De lezingen zijn een aanvulling op het boek en worden gegeven door diverse specialisten op dit gebied. Daarnaast is het mogelijk een kijkje te nemen in het hotel en de salon. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue voor genodigden, VIP-gasten en ook pers is hierbij van harte welkom.

Het nieuwe boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’ (ISBN: 978-94-92926-48-7) is vanaf 10 juni verkrijgbaar voor € 22,50 bij Cats Only, diverse boekhandels en Bol.com. Het e-book (ISBN: 978-94-92926-49-4) is verkrijgbaar als Epub voor € 17,95.

Recensies e-book
Het e-book werd enthousiast ontvangen door zowel kattenliefhebbers, als eigenaren van trimsalons en dierenartsen. Een greep uit de vele reviews die zijn ontvangen:

“Zowel een vermakelijk als een informatief boek. Er staat duidelijk uitgelegd over wat wel en niet te doen als je kat vachtproblemen heeft. Zeer duidelijk en goed toepasbaar in de praktijk.” – Fraukje van Doorn, dierenarts.

“Wanneer de vachtverzorging voor een kat niet (meer) de normaalste zaak van de wereld is, geeft dit boek heldere en fijne uitleg hoe je hem kunt ondersteunen zonder schade aan te richten. Een must-have voor iedere katteneigenaar!” – Tessa van den Hoogen, katteneigenaar.

Over Cats Only
Bij Cats Only Kattenhotel & Katsalon in Gemert worden katten liefdevol ontvangen en deskundig verzorgd. Zo is het mogelijk je kat te laten trimmen in de Katsalon. Hier worden katten getrimd op een niet-invasieve wijze, waarbij rekening wordt gehouden met de beschermende factoren van de huid en vacht. Daarnaast kun je hier terecht voor advies en het volgen van workshops. In het Kattenhotel kunnen katten genieten van een onbezorgde vakantie. Katten houden van een vaste dagindeling en zo weinig mogelijk verandering. Daarom krijgen ze bij Cats Only een privé kamer met tuin, zonder vreemde katten om zich heen. Precies wat katten en hun baasjes af en toe nodig hebben!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie / niet voor publicatie:

Download direct de afbeeldingen in Hoge Resolutie uit de Beeldbank van Perswereld (maak hiervoor eenmalig een account aan). Bekijk het persbericht online op onze website.

Voor meer informatie of interview aanvragen, kunt u contact opnemen met Elsbeth Langendonk (06-42245473 of elangendonk@pers-wereld.nl).

Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren. Graag vermelden bij publicatie: Cats Only Kattenhotel & Katsalon – www.cats-only.nl.