Nieuwegein, 21 maart 2017

CATS ONLY BIEDT KATTEN EEN WELVERDIENDE VAKANTIE

Katten houden van routine. Het liefst zien hun dagen er steeds hetzelfde uit. Maar ook katteneigenaren willen weleens een weekendje weg of onbezorgd op vakantie. Een overvol pension met kleine ruimtes waar katten bij elkaar zitten schrikt alleen af en doet baasjes besluiten iets anders te regelen voor hun kat. Cats Only biedt dé oplossing: een volledig verzorgd verblijf in een kleinschalig kattenhotel met deskundige verzorging midden in de Brabantse natuur. Grote privékamers met tuin, volop ruimte om te ravotten en voor het baasje updates via WhatsApp. Een welverdiende vakantie voor jou én je kat!

Exclusief kattenhotel
In het Brabantse buitengebied runt Wendy Govers - van Thiel Cats Only, een exclusief kattenhotel en trimsalon met veel rust, aandacht en persoonlijk contact. De acht kamers zijn ruim opgezet met veel lig- en verstopplekken en bieden 24/7 toegang tot een eigen kattentuin. Katten kunnen hier heerlijk spelen, luieren en tot rust komen, net zoals zij thuis gewend zijn. Om stress te voorkomen, heeft elke kat zijn eigen afgesloten privé-verblijf. De kamers bieden mooie uitzichten op de natuurlijke omgeving: ideaal om vogels te spotten. Een plek waar iedere kat zich meteen thuis zal voelen!

Professionele trimsalon
De vacht van een kat is de spiegel van zijn gezondheid. Maar het verzorgen van de vacht schiet er bij veel katteneigenaren bij in. Bij Cats Only Katsalon krijgen katten een professionele trimbeurt, rekening houdend met hun karakter en conditie, op een niet-invasieve manier. Dit betekent dat de vacht zijn natuurlijke conditie behoudt en de gezondheid van de huid wordt bevorderd. Vanuit haar jarenlange ervaring biedt Wendy professionele trimbehandelingen aan voor alle soorten, maten en rassen katten. Een perfecte manier om je kat eens extra te verwennen!

Over Cats Only
Tijdens een vakantie, verhuizing of langdurig verblijf in het ziekenhuis zijn katten in uitstekende handen bij Cats Only Kattenhotel & Katsalon in het Brabantse Gemert. Katten uit het hele land komen hier genieten van een onbezorgde vakantie met een uitstekende service, natuurlijke omgeving en dezelfde dagindeling als thuis. Als baasje blijf je op de hoogte met foto’s en filmpjes via WhatsApp. Gasten van Cats Only worden liefdevol en professioneel verzorgd met persoonlijke aandacht. Ook met dieetwensen, medicijnen of speciale verzoekjes wordt rekening gehouden. Daarnaast kunnen katten bij Cats Only Katsalon terecht voor vachtvriendelijke trimbehandelingen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie / niet voor publicatie:

Download direct de afbeeldingen in Hoge Resolutie uit de Beeldbank van Perswereld (maak hiervoor eenmalig een account aan). Bekijk het persbericht online op onze website.

Voor meer informatie of interview aanvragen, kunt u contact opnemen met Elsbeth Langendonk (06-42245473 of elangendonk@pers-wereld.nl).

Wij horen het graag indien u iets wilt publiceren. Graag vermelden bij publicatie: Cats Only Kattenhotel & Katsalon – www.cats-only.nl.