Kattentrimsalon

Een slechte vacht = een ongelukkige kat

De vacht is de spiegel van gezondheid, zeg ik altijd. Want aan de vacht van een kat kun je zien hoe de kat in zijn vel zit. En een slechte vacht betekent dat een kat niet happy is. Een goede verzorging van de vacht is dus erg belangrijk. En waarschijnlijk doe je er thuis alles aan, maar zit je vaak letterlijk en figuurlijk met je handen in het haar. 

  • Kam jij jouw kat iedere dag en krijgt hij toch klitten?
  • Zit de vacht van je kat zomaar ineens in de vilt?
  • Heeft jouw kat een vieze of vettige vacht?
  • Word jij gek van de rondvliegende kattenharen?
  • Wil jij de vachtverzorging van jouw kat even aan een professional overlaten?

" Dan ben je bij Cats Only Kattentrimsalon aan het juiste adres! "

 

Maak een afspraak

Bij Cats Only Kattentrimsalon heb ik de oplossing voor al deze problemen. Ook keer je met een goed advies weer huiswaarts. Hierdoor blijft een nieuw bezoekje aan de trimsalon hopelijk (lange tijd) uit.
Onthoud echter één ding:

Je belt niet snel te vroeg, maar algauw te laat.

In de Cats Only Kattentrimsalon trim ik op een niet invasieve manier. Dit wil zeggen dat ik katvriendelijk en vachtsparend werk. Dit betekent dat ik niet zomaar lukraak ga ontwollen, plukken of scheren. Benieuwd waarom? Lees dan eens verder in de blogs of klik eens op het vergrootglas rechts bovenin de pagina. Zoek vooral eens op: Vacht, rui, scheren, wintervacht of narcose.

Ik bied trimbehandelingen aan voor alle soorten, maten en rassen katten. Alle katten zijn welkom hoe leuk of verschrikkelijk ze een trimbeurt ook vinden. Met enige creativiteit van mijn kant is er voor (bijna) iedere poes een manier te vinden om de trimbeurt toch gezellig te houden.

Om ervoor te zorgen dat je kat met een klitvrije vacht naar huis gaat en geen hekel aan de kattentrimsalon krijgt, neem ik de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • De kattentrimsalon is volledig hondvrij, dus ook zonder hondengeur.
  • Ik werk in alle rust, één-op-één en alleen op afspraak.
  • De eigenaar blijft er bij voorkeur bij.
  • De kat mag op zijn eigen vertrouwde kleedje op tafel plaatsnemen. Daarnaast gebruik ik essentiele olien om extra rust te geven. 
  • En het allerbelangrijkste: ik werk met katvriendelijke technieken zonder dwangmiddelen.

Wil je graag leren hoe jij de vacht van je kat zelf kunt onderhouden?Koop dan nu het boek: 'Klitvrije kat, zo doe je dat! Een complete handleiding voor een prachtvacht' en leer hoe jij zelfstandig de vacht van je kat onder controle kunt houden. Dit boek is ook te koop tezamen met een 'Vachtadvies op maat' gesprek of met een 1 op 1 workshop: 'Trim je eigen kat', waarin jij in de praktijk leert hoe jij de vacht van je jouw kat kunt onderhouden. Ook bieden wij speciale 'Kitten kennismakingsworkshop' aan, want jong geleerd is immers oud gedaan! 

Benieuwd naar het boek? Bekijk hier alvast het inkijkexemplaar! 

Ga direct naar de webshop om de diverse mogelijkheden te bekijken! 

 


Liever een trimafspraak bij je thuis? 

Collega trimster Desiree de Rue van Perfectekat.nl heeft hiervan een mooi lijstje gemaakt met collega kattentrimmers die allen werken als ikzelf op een kat,- huid- en vachtvriendelijke manier. Ik verwijs je dan ook graag door naar deze pagina. 

Zoek een kattentrimmer bij jou in de buurt 


'Voor iedere kat een aanpak op maat, dat is wat telt!'

Nog meer vragen?

Heb je nog meer vragen na het lezen van deze pagina? Neem dan eens een kijkje bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij schroom dan niet om contact met me op te nemen, ik beantwoord hem graag voor je. 

Neem contact met mij op