Tarieven kattenhotel 2021

 

Tuinkamer (met tuin) of zolderkamer per dag*

Aantal Katten Tarief 
1 28 euro
2** 36 euro

Tuinkamer XL (met XL tuin) per dag*

Aantal Katten Tarief
1 33 euro
2** 43,50 euro
3** 56 euro  


* Wij hanteren dagprijzen
** Alleen mogelijk bij katten van hetzelfde huishouden in 1 kamer.

Meerprijs bij extra zorg

Heeft je kat behoefte aan extra zorg betreffende kleine handelingen zoals medicijnen of voedingssupplementen die ingegeven moeten worden dan is dit geen enkel probleem. Meer tijdrovende zorg zoals meerdere medicijnen, medicijnen op uur en tijd en het apart van elkaar voeren van meerdere katten uit 1 gezin kunnen wel in overleg. Hoe dan ook wordt hier altijd € 1,- per behandeling/keer voor gerekend. Heeft je kat nog uitgebreidere zorg nodig, denk aan diabetes of katjes met astma dan verwijs ik je met liefde en plezier door naar Kattenzorghotel Dikketje Dap in Eindhoven. Bij dit zorghotel die in een dierenkliniek gevestigd is, krijgt ook ieder katje een eigen hotelkamer toegewezen. Ook kunnen de katten een frisse neus kan halen en is er 24 uur per dag medische zorg door een topteam. 

Meer informatie over het kattenzorghotel


Annuleringsservice

Hoe vervelend is het wanneer je onverhoopt je vakantie moet annuleren. Gelukkig zijn daar in vakantieland speciale annuleringsverzekeringen voor. Helaas dekken deze verzekeringen niet de kosten van het kattenhotel waardoor je alsnog financiële schade lijdt. Natuurlijk hebben wij een annuleringsregeling, volgens de algemene voorwaarden die wij hanteren, maar ondanks dat annuleren tot 2 maanden van tevoren vrijwel kosteloos mogelijk is is zelfs deze termijn niet voor alle annuleringen haalbaar. Hoe graag we het ook zouden willen om wat coulanter met deze regels om te gaan, het kan simpelweg niet. Aangezien wij maar een klein kattenhotel met prive-huisvesting hebben lijden wij meteen financiële schade wanneer er een boeking op korte termijn wordt geannuleerd. Er is immers al NEE verkocht voor de door jou gereserveerde kamer en de kans dat het lukt om een dergelijk 'gat' te vullen is minimaal. Om dit probleem voor beide partijen op te lossen bieden wij daarom nu naast de vaste annuleringsregeling een extra annuleringsservice aan. Je kunt gebruik maken van de annuleringsservice tegen 10% van de boekingskosten. 

Bekijk hier de voorwaarden voor de service. 


Openingstijden

  • Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag tussen half 11 en half 12 op afspraak. 
  • Op zon,- en feestdagen is halen en brengen niet mogelijk!  

Reserveer nu!


Nuttige info bij een reservering

  • Op onze diensten voor zowel de kattentrimsalon als het kattenpension zijn zowel de algemene voorwaarden van Dibevo van kracht alswel onze eigen aanvullende voorwaarden. Bekijk alle voorwaarden hier! 

  • Bij verblijf in het kattenhotel dient ten allen tijden het vaccinatieboekje inclusief de wettelijke vaccinaties (voor kattenziekte en niesziekte) aanwezig te zijn in het kattenpension tijdens de vakantie van je kat. Is je kat niet, te laat of niet correct geënt dan zullen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Bekijk hier de vereiste entingen. 

  • Bij de reservering wordt de helft van het bedrag gevraagd als aanbetaling. Dit dient binnen 48 uur na ontvangst van de factuur overgemaakt te worden. Bij nalatigheid van de klant behouden wij het recht om de reservering te annuleren. Bij het annuleren van de reservering door nalatigheid van de klant verplicht is €25,- te betalen aan Cats Only. De 2e helft van de factuur moet voldaan zijn of voldaan worden bij aanvang van de vakantie.

  • Op zon,- en feestdagen is het niet mogelijk om gasten te halen en te brengen. Natuurlijk gaat de zorg voor de hotelgasten wel gewoon door.

  • Kom je eerder terug van vakantie en wil je je kat eerder ophalen, dat is geen probleem in overleg. Het is echter niet mogelijk om de vergoeding voor de gereserveerde data terug te ontvangen.

  • Vraag naar de speciale tarieven voor langverblijvers.